GRATIS VERZENDING & 180 DAGEN GRATIS RETOUR | GRATIS CADEAU VANAF €60,-

Veelgestelde vragen over onze producten

Is er een garantie op mijn accessoire(s)?

TrendBody garandeert dat alle accessoires vrij van fabricagefouten worden geleverd. We moeten verwittigd worden, binnen 7 dagen na levering, als het accessoire al beschadigd is bij de bezorging.

De garantie dekt geen normale schade door het artikel te dragen, kapot te trekken, wanneer er krassen op komen of als deze wordt gestolen.

Onze accessoires moeten op gepaste wijze behandeld en gedragen worden. Enige vorm van misbruik van het artikel zal de garantie laten vervallen.

Hoe kan ik mijn armband maat bepalen?

Sommige van onze armbanden hebben verschillende maten, anderen zijn er slechts in een "one-size" maat, die past op vrijwel iedere pols. De maat van onze armbanden staat vermeld in de productomschrijving van elk product onder "DETAILS EN AFMETINGEN".

Om de exacte maat van je armband te vinden, gebruik je een meetlint of een stukje touw om de maat van je pols te meten. Je kunt het beste meten net boven je polsbotje, zoals je kunt zien op de foto hieronder en dan 2 cm bij je polsmaat optellen om de juiste maat voor de armband te krijgen.

Als je geen meetlint of touw bij de hand hebt, of als je een armband koopt om aan iemand cadeau te geven, dan kun je de algemene richtlijnen hieronder volgen.

- 18-20cm voor personen met smallere polsen
- Rond de 21cm voor personen met een gemiddelde polsmaat
- 22-23cm voor personen met brede polsen

Btw op onze producten

Alle prijzen op onze website zijn inclusief Belgische en Nederlandse BTW (21%).

Bij TrendBody betaal je altijd precies de prijs die je op onze website ziet staan. Geen verborgen toeslagen, geen extra BTW, geen verzendkosten. Nooit.

Hoe vervang ik de batterij van mijn horloge?

Al de batterijen in onze horloges kan je vinden in bijna elke elektro winkel en bij de meeste juweliers en horloge makers. Elke horloge maker of juwelier zou je moeten kunnen helpen bij het vervangen van de batterij van jouw horloge. We raden je af om jouw batterij zelf te vervangen, aangezien hier specifiek gereedschap voor nodig is en je zou jouw horloge kunnen beschadigen.

Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bezorgen. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit begrijpt. Meer informatie
Accepteren