GRATIS VERZENDING & 180 DAGEN GRATIS RETOUR | GRATIS CADEAU VANAF €60,-

Veelgestelde vragen over retourneren

Hoe kan ik een product retourneren?

Alle ongedragen artikelen kunnen binnen 180 dagen kosteloos geretourneerd worden.

STAP 1: BRENG ONS OP DE HOOGTE

Neem zo snel mogelijk contact met ons op om jouw retour te bespreken met ons klantenservice team. Zij bezorgen jouw het retouretiket dat je nodig hebt voor je retourzending.

STAP 2: STUUR HET PAKKET TERUG

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw terugzending voor een goede bescherming tijdens het transport. Pak het artikel in, voeg het retours formulier ingevuld bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Stuur vervolgens het pakket terug en volg daarbij onderstaande instructies.

Download HIER het retours formulier.

Stuur je terugzending op naar onderstaand adres:

TrendBody
Jef Van Hooflaan 8
2630 Aartselaar, België

Let op! Dit is geen bezoekadres.

Wanneer jij je terugzending bij een postkantoor afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed. De terugzending kun je afgeven bij een PostNL servicepoint.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Alle artikelen kunnen gedurende 180 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels. Het op een hygiënische manier passen van artikelen is uiteraard toegestaan.

Hoe kan ik een product omruilen?

Ben je niet tevreden met de kleur, het model of de lengte van je accessoire? Breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte om te bespreken voor welk artikel je deze graag wil omruilen. Het omruilen van een artikel waarvan je niet tevreden bent, is volledig gratis (dit is altijd hetzelfde accessoire maar in een andere variant).

Mijn artikel is beschadigd aangekomen

Is je artikel beschadigd aangekomen? Breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte zodat we een nieuw exemplaar kunnen opsturen naar jou. Binnen 7 dagen na levering nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Laat je ons pas na 7 dagen iets weten? Dan is de garantieperiode voor bezorging van beschadigde artikelen verlopen en zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Het omruilen van een artikel dat beschadigd geleverd werd, is volledig gratis voor de klant. Echter hebben wij hier enkele bewijsstukken voor nodig zodat we dit verder kunnen onderzoeken. Neem contact met ons op om hierover alles met ons te bespreken. Omruilen t.g.v. beschadiging is enkel mogelijk voor artikels die beschadigd werden geleverd.

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort?

Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is en opnieuw als 'nieuw' verkocht kan worden. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Hoe hoog deze kosten zijn is afhankelijk van de waardevermindering en zal per geval bekeken worden. Om extra kosten te vermijden, zorg ervoor dat je artikel onbeschadigd en ongebruikt is.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging van ontvangst per e-mail en verwerken we binnen de 48u jouw terugbetaling.HEB JE BETAALD MET BANCONTACT, MAESTRO, IDEAL OF KREDIETKAART?

Het geld zou binnen 5 bankdagen op je rekening moeten staan. Bij kredietkaarten kan het helaas soms iets langer duren. Houd ook rekening met weekend en feestdagen, hierop verwerken de banken geen transacties.

Het geld zal worden terugbetaald op de kredietkaart zelf en niet naar de bankrekening die aan de kaart is gekoppeld. Houd dus de afrekening van je kredietkaart in de gaten.HEB JE BETAALD MET PAYPAL?

PayPal zal je per e-mail verwittigen als de terugbetaling is verwerkt. Dit duurt meestal 1-2 dagen. Als je de betaling hebt gedaan met een debit- of een creditcard als je PayPal betaalmethode, kan het een dag of 3-4 extra duren voordat het geld op je bankrekening of op je creditcardoverzicht zichtbaar is.

Zo versnel je het retourproces

Om een soepele en snelle verwerking van je terugzending mogelijk te maken, vragen we je rekening te houden met de volgende aspecten, voor zover redelijkerwijs mogelijk:
  • Vermeld altijd je bestelnummer

  • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)

  • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd

  • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers

  • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen

  • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele actieartikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen
Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bezorgen. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit begrijpt. Meer informatie
Accepteren