GRATIS VERZENDING & 180 DAGEN GRATIS RETOUR | GRATIS CADEAU VANAF €60,-

Veelgestelde vragen over betaling

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Bestellen en betalen in de TrendBody webshop is 100% veilig. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen. In de TrendBody shop accepteren we PayPal, Bancontact, Meastro, kredietkaarten (Mastercard, Visa, American Express) en internetbankieren via iDEAL.

Wij streven er naar om jou als klant van zoveel mogelijk bekende betaalmethodes te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Shopify Payments. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties de belangrijkste aspecten. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Shopify de modernste beveiliging en versleuteling. Zo ben je altijd en overal beschermd tegen online fraude.

Kan ik via een bankoverschrijving betalen?

Momenteel bieden wij deze betaalmethode niet aan, onze excuses hiervoor.

We hebben besloten om betaling per bank niet aan te bieden als betaaloptie omdat dit de traagste, meest onveilige en meest gecompliceerde manier van betalen is.

Mijn betaling is mislukt

Als je problemen ondervind bij het betalen, volg dan deze stappen:

- Noteer de foutmelding die je te zien krijgt en de betaalmethode die je probeert te gebruiken.
- Neem contact met ons op en zet de informatie, die je zonet hebt genoteerd, in het bericht.
- We beantwoorden zo snel mogelijk je vraag en helpen je graag verder.

Is mijn betaling veilig?

Elke betaling wordt verwerk door Shopify Payments. Hierdoor is jouw betaling 100% velig en SSL versleuteld. Niemand kan jouw persoonlijke informatie bekijken, ook Trendbody niet.

Shopify is gecertificeerd volgens het hoogste niveau van de PCI standaard, dat moet voldoen aan de voorwaarden van meer dan 200 veiligheidscontroles. Hierdoor is TrendBody een van de veiligste plaatsen om online te shoppen.

Bij TrendBody houden we onze site erg veilig, of het nu gaat om onze server of het platform, we zorgen er altijd voor dat we de laatst beschikbare beveiligingspatches toepassen. We hebben een SSL certificaat.

Verder gebruiken we op al onze sites een beveiligde HTTPS verbinding waarbij een zeer veilige 256 bit versleuteling wordt gebruikt. HTTPS versleuteling is een beveiligde koppeling tussen jou en onze servers om er verzekerd van te zijn dat niemand anders in staat is om jouw persoonlijke data te zien.

Je kunt altijd controleren of een website een beveiligde HTTPS verbinding gebruikt. Dit kun je zien aan het slot icoontje voor de URL en je kunt controleren of er duidelijk https in de URL staat geschreven.

Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bezorgen. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit begrijpt. Meer informatie
Accepteren