GRATIS VERZENDING & 180 DAGEN GRATIS RETOUR | GRATIS CADEAU VANAF €60,-

Populaire vragen over armbanden

AAN WELKE POLS MOET IK EEN HERENARMBAND DRAGEN?

Als je je armband samen met een horloge wilt dragen… draag hem dan aan dezelfde pols als het horloge. Anders draag je hem aan je andere pols.

Er zijn geen regels – alleen voorkeuren. Kijk uit met je armband als die bij je werk in de weg zit. Dat kan betekenen dat je hem aan je niet-dominante hand draagt.

 

WELKE ARMBAND KAN IK DRAGEN BIJ HET FITNESSEN?

We adviseren een kralenarmband die redelijk strak op de huid zit. Waarom? De elastische bandjes absorberen geen zweet en je loop geen risico dat hij afvalt tijdens je ultieme burpee.

Ga voor een mannelijke zwarte ketting als je iets zoekt dat goed staat bij je fitnesstracker. En roestvrij staal kan zo mee de douche in.

 

KAN IK EEN ARMBAND DRAGEN, SAMEN MET EEN HORLOGE?

Ja, dat kan! het is helemaal oké om een armband of twee te combineren met je horloge. houd rekening met het soort armband en of hij je horloge niet bekrast.

 

KAN IK AAN BEIDE ARMEN ARMBANDEN DRAGEN?

Waarom zou je anders twee polsen hebben?

Armbanden aan beide polsen dragen heeft alles te maken met visueel gewicht. Zorg ervoor dat de ene kant visueel zwaarder oogt dan de andere en je zit goed!

 

IS TIJGEROOG GEVAARLIJK?

Je hebt een armband gekocht met tijgeroog en nu maak je je zorgen over asbeststof? Of misschien wist je niet dat je je zorgen zou moeten maken over asbest?

Geen probleem. Tijgeroog is veilig. En voor de goede orde… asbest is slecht.

 

KAN IK MIJN ARMBAND DRAGEN TIJDENS HET DOUCHEN? IS HIJ WATERVAST?

Dat hangt helemaal van het materiaal af waar je armband van gemaakt is. Kralen, gemaakt van gewaxt katoen (en sommige roestvrij stalen modellen) zijn veilig en waterbestendig.

De meeste mannenarmbanden zijn vrij eenvoudig af te doen. Neem die extra 15 seconden om ze af te doen, voordat je in de oceaan duikt. Je zult er blijer mee zijn.

 

WERKEN KOPEREN ARMBANDEN?

Vraag het iemand uit de jaren '20 van de vorige eeuw en zal het bevestigen! Koperen armbanden zouden artritis verlichten, maar dat bleek niet waar te zijn. Nou ja.

 

HOE VIND IK DE JUISTE MAAT?

Gebruik een meetlint of een stukje touw om de dikte van je pols op te meten. Meet net boven het polsgewricht en tel daar circa 2 cm bij op voor de juiste maat voor je armband.

 

HOE MAAK IK MIJN ARMBAND SCHOON?

Hopelijk drupt er geen ijs op je arm… of misschien wel. Hoe dan ook, armbanden kunnen soms vuil worden.

Metalen armbanden: Stap één is om te kijken naar het soort metaal. Als het roestvrij staal is en waterbestendig, kun je hem wassen met warm water met een druppeltje afwasmiddel. Zorg er voor dat je hem daarna volledig droog wrijft. Check bij een juwelier of het echt goud of zilver is.

Leren of kralenarmbanden: Dep de armband met een vochtige doek. Vermijd het gebruik van een druipende, natte doek of het dumpen van je armband in water. Wrijf de armband voorzichtig en droog hem daarna af met een droge doek.

 

WELKE ARMBANDEN KAN IK NAAR EEN 'BLACK TIE'-EVENEMENT DRAGEN?

Een zilveren of gouden kettingarmband past goed bij een formeel evenement en ziet er mooi uit bij je kostuum of smoking. Zorg ervoor dat hij past bij ander metaal dat je draagt – zilverkleurige armband met zilverkleurige manchetknopen.

 

WAT IS EEN MANCHETARMBAND?

Manchetten zijn meestal gemaakt uit metaal en glijden makkelijk over je pols. Ze zien eruit als armbanden, maar ze sluiten niet om de pols. Ze voegen iets extra's toe bij casual of op maat gemaakte outfits en gaan er na verloop van tijd meestal beter uitzien, doordat er zich een mooi patina vormt.

Niet te verwarren met handboeien. Die zijn volledig anders en zien er bij geen enkele outfit goed uit.

 

HOE LANG KAN IK MIJN FESTIVALARMBAND DRAGEN?

Doe hem af op weg naar de parkeerplaats als je naar huis gaat. Het festival is afgelopen… en dus kan ook dat stoffen polsbandje weg.

 

 

Bron: https://www.trendhim.be/articles/143/hoe-draag-je-armbanden-zonder-te-overdrijven

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bezorgen. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit begrijpt. Meer informatie
Accepteren