GRATIS VERZENDING & 180 DAGEN GRATIS RETOUR | GRATIS CADEAU VANAF €60,-

De horlogetrends van 2020

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als je op zoek bent naar een nieuw horloge dan wil je graag weten welke designs volgend jaar hip en stijlvol zijn. Je wilt natuurlijk niet nu een horloge kopen die volgend jaar al niet meer aansluit bij het dagelijks straatbeeld. Voor alle horlogedragers en trendsetters onder ons staan daarom deze voorspelling van horlogetrends voor 2020 op een rij.
 
 
Verwachting 1: het horloge sluit aan bij de mode
Vroeger werd een horloge alleen gedragen als een luxe item en dan alleen op sociale aangelegenheden zoals een gala. Tegenwoordig is dat wel anders en de verwachting is dat in 2020 de style van de horloges volledig zijn afgestemd op de modeontwikkelingen. Hierdoor is het onwijs belangrijk om meerdere horloges in je garderobe te hebben die perfect kunnen matchen bij je kleding.

 
Verwachting 2: oversized horloges en looks
Voor 2020 verwachten verschillende modeontwikkelaars dat soepele stoffen zoals zijde en satijn het straatbeeld zullen bepalen. Deze materialen voelen heerlijk aan en het valt gemakkelijk over je lichaam, echter is het tegelijkertijd ook een beetje oversized. De horloge designs zullen dit voorbeeld volgen. Soepele polsbandjes, grotere klokken en zachte kleuren. Dit geldt zeker voor de vrouwelijke horloges.

 
Verwachting 3: blauw is het nieuwe zwart voor mannelijke horloges
De kleur blauw en vooral donkerblauw is in opkomst in de heren horloges lijn. Steeds meer horlogemerken kiezen voor een donkerblauw uurwerk gecombineerd met aarde kleuren. Het design is hiermee strak en zakelijk, maar niet zo basic als zwart. 

 
Verwachting 4: simpelere uurwerken
Een horloge moet de tijd weergeven en dat zijn de functies die een horloge moet hebben. Doe poespas verdwijnt steeds meer en gaat het terug naar een uurwerk met drie wijzers: de uren, de minuten en de secondes. Geen onnodige dieptemeters of druk toetsen. Je kent deze horloges vast wel van de vele reclames van sportmerken, automerken en James Bond films. Eigenlijk onnodig en daarom is volgend jaar simpel en plain het motto.
 

Verwachting 5: de polsband mode van leer en textiel zet door
Deze trend was ook zichtbaar in het afgelopen jaar ook gezien en de verwachting is dat dit door gaat zetten. De metalen bandjes zijn zwaar en staan ook zwaar op je pols. Door gebruik van smallere bandjes en materiaal gebruik zoals leer of textiel oogt het horloge ook lichter. Het toont minder formeel en dat past bij onze huidige samenleving waar we toch steeds minder houden van formaliteiten.

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bezorgen. Als je verdergaat gaan we ervan uit dat je dit begrijpt. Meer informatie
Accepteren